Due Amanti

OUR MISSION:
MAKING WOMEN FEEL LUCKY

SPRANKELEND
STIJLVOLLE
DAMESKLEDING

Vrouwelijkheid ten top

Ons uitgangspunt is de vrouw. Wat vindt zij van een bepaaldkledingstuk, hoe bevalt de kleur, hoe ervaart ze het comfortvan een zekere pasvorm. Onze damescollecties zijn uitermategeschikt voor een vrouw die zelfzeker en vrolijk in het levenstaat en er absoluut niet voor terugschrikt om dat ook aan debuitenwereld te tonen.Paspoppen zijn zichtbaar in de winkel, maar tijdens hetontwerpproces blijven ze ver uit het zicht. Niets kan immerstippen aan de vormen van échte modellen, waarop elkcollectiestuk wordt getest en gekeurd.

 

Designed in Belgium, made in Italy

Geen ingetogen kledij, maar ook niet overdadig. Due Amantiging voor de gulden middenweg; just right. Klasse hoeft nietsaai te zijn; wij verkiezen sprankelend stijlvol. Geregeldreizen we af naar Italië om samen met onze fabrikanten tebrainstormen, uit te proberen, aan te passen en uiteindelijk tecreëren.

Due Amanti
Due Amanti

Absolutely no black

Hoewel de regel beweert dat a little black dress onmisbaar isin de kleerkast, zweren wij zwart resoluut af. Geen donkerekleuren, wel bovenstukken en jurken die opfleuren, inspirerenof soms weleens imponeren. Merkkleding die workproof is endie je tegelijk op je vrije dag uit je kast haalt. Op en topvrouwelijk, met een glitter hier en daar.

 

Geen eigen webshop

Due Amanti kiest resoluut om niet te verkopen via een eigenwebshop. De verkoop van onze dameskleding vertrouwen wevolledig toe aan onze verkooppunten. Zij kiezen of ze onzekledij naast offline ook online aanbieden.