Marrakech: onze vijf must visits!

De inspirerende vibe van Marrakech sijpelt deze zomer door in food, fashion en interieur. Ook wij gingen volledig los in de stad van 1001 nachten. En daar kan je niet naast kijken in onze collectie. Ondertussen zijn we deeply in love met Marrakesch. En dus delen we graag onze persoonlijke hotspots. Ziehier onze vijf Marrakech must visits!

1. Le Jardin: een stukje paradijs

Een klein, groen stukje goddelijkheid, genesteld in het hartje van de Médina, de oude binnenstad. Je kan er heerlijk eten: elk gerecht is een machtig mooie symfonie van geuren, kleuren en smaken. En dan is er nog het kader: om bij weg te smelten. Afijn: je hebt het begrepen: dit stukje paradijs moet je zeker eens aandoen. Enne... tag ons niét in dit Instagram-walhalla, of je maakt ons stikjaloers! ;-)

2. De souks: een beleving... met een handleiding

Verdwaal in een bedwelmende mix van kleuren, geuren en geluiden. Jawel: de Souks van Marrakech zijn een echte ervaring. Nergens anders ter wereld vind je zoveel drukte, wirwar, chaos, opdringerigheid en vooral: mooie voorwerpen. Hier hoort wel een handleiding bij. De plaatselijke verkopers hebben een nogal aparte benadering. Maar als je daar goed mee omgaat, garanderen we jou een onvergetelijke trip in wonderland.

3. Avondje uit? Palais Jad Mahal!

Le Palais Jad Mahal is dé place-to-be voor een sfeervol avondje uit. Schitterende keuken, aangevuld met flink wat entertainment: live band, knappe danseressen, you name it. Aanrader met klare a!

4. NoMad: chillen in stijl

Middenin de hectiek van de Souks kan je stijlvol tot rust komen in NoMad: een super relaxte en hippe hotspot waar je smaakvol kan chillen. De kaart is beperkt, maar supercool. Van hartige tapas tot lekkere zoetjes: een feestje in de mond! Speciale vermelding ook voor het ronduit schitterend rooftop-terras: echt, de max.

5. Le Palace

Superlekker en speciaal ingericht restaurant met een dubbel concept. Op het gelijkvoers is er de brasserie, beneden kan je terecht in een superdeluxe restaurant (Franse keuken) in onvervalste boudoirstijl. De muzikale omlijsting is in handen van echt goeie live-bands. Later op de avond verwennen deejays jou met smooth beats en heel veel leuke vibes. To do!