Due Amanti

OUR MISSION:
MAKING WOMEN FEEL LUCKY

SPRANKELEND
STIJLVOLLE
DAMESKLEDING

Vrouwelijkheid ten top

Ons uitgangspunt is de vrouw. Wat vindt zij van een bepaald kledingstuk, hoe bevalt de kleur, hoe ervaart ze het comfort van een zekere pasvorm. Onze damescollecties zijn uitermate geschikt voor een vrouw die zelfzeker en vrolijk in het leven staat en er absoluut niet voor terugschrikt om dat ook aan de buitenwereld te tonen. Paspoppen zijn zichtbaar in de winkel, maar tijdens het ontwerpproces blijven ze ver uit het zicht. Niets kan immers tippen aan de vormen van échte modellen, waarop elk collectiestuk wordt getest en gekeurd.

 

Designed in Belgium, made in Italy

Geen ingetogen kledij, maar ook niet overdadig. Due Amanti ging voor de gulden middenweg; just right. Klasse hoeft niet saai te zijn; wij verkiezen sprankelend stijlvol. Geregeld reizen we af naar Italië om samen met onze fabrikanten te brainstormen, uit te proberen, aan te passen en uiteindelijk te creëren.

Due Amanti
Due Amanti

Absolutely no black

Hoewel de regel beweert dat a little black dress onmisbaar is in de kleerkast, zweren wij zwart resoluut af. Geen donkere kleuren, wel bovenstukken en jurken die opfleuren, inspireren of soms wel eens imponeren. Merkkleding die workproof is en die je tegelijk op je vrije dag uit je kast haalt. Op en top vrouwelijk, met een glitter hier en daar.

 

Geen eigen webshop

Due Amanti kiest resoluut om niet te verkopen via een eigen webshop. De verkoop van onze dameskleding vertrouwen we volledig toe aan onze verkooppunten. Zij kiezen of ze onze kledij naast offline ook online aanbieden.